BROODJESBAR LELYSTAD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 453 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodjesbar Lelystad. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 13:02 het eten was ijskoud. En er werd ook niet opgenomen.
11 jul 2024 om 11:41 Very very tasty. Delivery guy deserves raise
10 jul 2024 om 20:59 Was missing Tajine in the order but don't help me. Bad restaurant.
10 jul 2024 om 4:20 Eten was perfecto :)
9 jul 2024 om 10:00 Eten was lekker en goed warm, patatjes knapperig en goed gezouten. Hamburgerbroodje volgende x misschien even op de grill leggen, nu was ie wat slap. Oreo shake en pancakes waren heel lekker. Panini had lekker veel kaas. Ik ga hier weer bestellen!
6 jul 2024 om 4:56 Eten kwam binnen een half uur en bezorger was heel vriendelijk. Eten was ook super.
4 jul 2024 om 22:34 Bestelling was goed en gelukkig een andere optie gekregen voor een shake die ook goed was. Voor de rest was het eten perfect en ook nog eens warm! Ik ga hier zeker weer bestellen
3 jul 2024 om 11:55 Na vele goede verhalen gehoord te hebben zelf maar eens besteld bij de broodjes bar. Helaas hebben ze deze keer niet helemaal de hoge verwachtingen waar kunnen maken. Cheeseburger was kei en kei hard en was kurk droog. Jammer, simpele burger..
29 jun 2024 om 21:35 Lekker :)
15 jun 2024 om 9:33 Volgens de thuisbezorgd app zou de bestelling pas over 50 minuten komen. Binnen 5 minuten werden we al door de eigenaar van de zaak gebeld om te confirmeren of de bestelling klopte. Bezorger kwam 10 minuten later al. Eten was vet lekker en nog warm.
4 jun 2024 om 0:11 Heerlijk eten, heel vers en smaakvol, supersnel bezorgd en vriendelijk personeel
3 jun 2024 om 19:59 De patat was koud, vlees was taai en droog, en iets simpels zoals geen tomaat was blijkbaar te moeilijk. 3 tientjes voor hamburgers en patat.. ik had beter naar mcdonalds kunnen gaan. Terugkomen naar deze crap doen we iig niet.